Beoordelingen van Watertuin Spijkenisse

Recente recensies van Watertuin Spijkenisse

5 sterren na 287 reviews

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heb sushi besteld voor een vriendin en die was helemaal lyrisch ervan dus top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten en lieve bezorgster. 👍🏻

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en keurig op tijd!

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk de sushi.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de sushi was prima op tijd gebracht! Tot de volgende keer!

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes gebeld dat de bestelling wat later kwam. Goede kwaliteit sushi plateau

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd en aan onze kant tevreden gezichten en volle buikjes

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten met familie en vrienden op me verjaardag 😊👍

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten helemaal goed. 👍😊😊

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Aardig wat sushi besteld hier in de omgeving , maar dit is zonder twijfel de beste .komt ook mooi geserveerd thuis op een plateau , alles er op en aan .perfect !

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Deagon Rolls waren weer heerlijk!!!

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

2 schalen sushi besteld. Zagen er heel goed en verzorgd uit. En ze smaakte heerlijk. Ik en mijn gezin hebben er heerlijk van genoten

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi family schotel is erg lekker en erg compleet. Het (gratis) grand dessert is veel te zoet naar mijn smaak, maar na de sushi schotel heb je daar toch geen plek meer voor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De wok was erg lekker en de kip ketjap ook, wel erg grote stukken maar ieder ze smaak daarin. Wel vond ik de sushi een beetje tegen vallen, hier keek ik eigenlijk het meest naar uit om te proeven :) maar verder was het lekker. En de bezorging was vriendelijk en precies op het aangegeven tijdstip.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yaki tori was taai ..hoort mals te zijn en veels te zout ..droop in de ketjap.. yaki tori hoort licht japans gekruid te zijn en supermals. Niet lekker ..niet opgegeten... Sushi had iets gevarieerder gemogen ... Rest was wel lekker

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekker gegeten. Vriendelijke bezorgster, eten goed van smaak en warm. Een aanrader!

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en op tijd, dank je wel Fabienne

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten zoals we gewend zijn, maar bezorging was echt heel laat, denk 1,5 uur na bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en netjes op tijd bezorgd.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, netjes bezorgd. Alleen porties zijn erg klein

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn gasten en hun kinderen waren en zijn- net als ik- vol lof vooral voor de wok gerechten van de Watertuin. Evenals de beef brocioli . Maar ook de sushi. Patat, mini loempia’s en kipnuggets smaakten heerlijk. Toen ze begonnen te eten was het “aaaaaaa” en “mmmmmm wat smaakt dít lekker” “Zaaaaalig” kortom. Ze vonden het vullend en hemel goed van vol van smaak. Ze vonden de rijke maaltijden een genot voor tong en oog en een ultieme weldadige bevrediging! 😊. Ze zouden graag zien dat er in Friesland, boven Leeuwarden ook een Watertuin komt!!!🥳 daar rekenen ze op want ze kunnen nu niet meer zonder. En dát kan ik mij voorstellen. Ook de bezorgers vind ik super. Altijd vriendelijk, beleefd en ze maken het uit eten gaan thuis tot een leuk, bijzonder uitje, als een vriendelijke ober leveren de bezorgers/ bezorgsters de rijk gevulde tasjes af. Dank u wel! En dank ook voor het gratis grand dessert... Superrrr.

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De dinerbox was super lekker. Heerlijke gerechten die uitstekend combineren. Een aanrader.

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, top !!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaliter echt tevreden en blij met jullie! No om 18.11 besteld. Half acht was de verwachte bezorging. Dat was even slikken want later dan verwacht. Uiteindelijk was het eten er pas na kwart over acht. De warme gerechtjes koud. Toevallig was ik bij mijn oudste dochter op bezoek en die heeft drie jonge kinderen. Ik dacht gezellig en lekker makkelijk wat lekkers te bestellen, uiteindelijk vermoeide ongedurige en hongerige kleinkinderen was niet mijn bedoeling. Het kwam slecht uit.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍🏼😊Het was allemaal weer heerlijk. En de cheesecake mango toetjes met de bandjes waarop : “❤️ Made with love “ ( al het andere ook proef ik’) voegt een extra dimensie toe en maakte Moederdag nog specialer.! Lief!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de gerechten waren nog heel warm ondanks de reistijd van 20 minuten. En de bezorger was eerder dan afgesproken, zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag een sushi plateau mama bestelt en een kippendijen saté met boerenfriet, warme groenten en satésaus..!! Allebei super lekker en super vers..!! De volgende keer bestellen we dit zeker weer..!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We werden gebeld dat het eten iets later kwam wegens drukte die dag. Kregen vervolgens een grand dessert cadeau en twee drankjes. Naast dat dat super attent is, was het eten echt heer-lijk. Jammer dat we niet wat dichter in de buurt wonen, anders zouden we hier zeker vaker bestellen!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima, wel ruim een half üur later dan gevraagd. Wel telefonisch over vertraging geïnformeerd.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was goed , alleen typisch dat je niet kan pinnen nergens willen ze contant geld tijdens de corona periode en bij jullie kan je niet pinnen....

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

19.15 bezorgtijd maar ze kwamen uiteindelijk om 19.45 zonder even te bellen.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat door de korting (wat wel fijn was) het toetje niet geleverd werd..

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nu eindelijk na 3 of zelfs 4 keer precies op tijd geleverd en niet meer dan 30 minuten verschil wat de andere keren wel zo was n gratis garnalen er bij dank jullie wel

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!!!!

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bestelling was correct geleverd en het eten was lekker.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijsttafel alles was erg lekker en het is een aanrader om deze een keer te bestellen. Porties zijn groot en het is meer als genoeg voor 2-3 personen

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom verrukkelijk eten en een top service! Precies op tijd en vriendelijke bezorgster.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi ,vooral de aardbei met roomkaas en de carpaccio sushi.snelle, goede en vriendelijke service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, zag er goed uit en notabene 10% korting bij afhaal.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke wij bestellen sinds vorig jaar (corona) sushi en het is de lekkerste sushi en dan ook nog eens lekker thuis en altijd op tijd geleverd!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Diner box zag er verzorgd uit. Eten was erg lekker en was ruim voldoende voor 3 personen. Medewerker bood zelfs aan om mee te lopen naar de auto zodat het inladen gemakkelijker ging.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vind de sushi aan de dure kant, maar ik vind het dan ook wel veruit de lekkerste sushi in mijn regio. Heb een paar keer sushi gegeten in het restaurant zelf maar vond het niet bijzonder, later een keer besteld op aanraden van een kennis en sindsdien nergens anders meer. Super.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd ontzettend lekker! Helaas hadden we nu een flinke bestelling geplaatst, maar zat het beloofde dessert er niet bij...

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon goed

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zag er zeer verzorgd uit en smaakte heerlijk. Stond keurig op tijd klaar.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gevraagd of iets leuks te schijven kreeg ik een taartje voor de al jarig geweeste echt super lief blijft me favoriete restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was geweldig! Mooie presentatie en alles was lekker vers! Chocolade baklava is een aanrader!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer vriendelijke medewerkster en heerlijke sushi. Sashimi was ook heerlijk!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wokje met garnalen besteld en afgehaald. Was heerlijk, een echte aanrader en goede service. (Lekkerder dan miwoki)

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat de helft lauw was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle service! Met afhalen krijg je 10% korting!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was vers en goed voorbereid; rijst was perfect en in goede verhouding- zie dat receptuur duidelijk verbeterd is

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi besteld. Netjes op tijd afgeleverd en van prima kwaliteit!!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit. Snel en vriendelijk bezorgd.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer fantastisch en keurig verzorgd. Tot snel weer

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed verzorgd!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

echt top! Kregen het met zijn 3-tjes niet eens op

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top!!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat ik erg gemist heb, is de aardbeien roll.. Chicken roll was best pittig.. De pekingeend roll, was best taai.. Voor de rest was het erg lekker..

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was geweldig alleen bleef de sushi dit keer erg aan de schaal.plakken

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was helaas niet zo goed deze keer. We hadden de Green Dragonrolls. De garnalen waren niet knapperig en de rijst was veelste plakkerig en droog. Normaal gesproken zijn ze heerlijk, helaas was deze kwaliteit niet goed en was het echt een teleurstelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker ik miste alleen de gebakken uitjes, pittige saus en ipv normale cola cola zero gekregen

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

3 kwartier laten wachten..... en uiteindelijk geen bestek bij de pasta maar stokjes...... Eerste en laatste keer helaas .......

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond voor €165,- besteld. Zoals gewoonlijk was het weer heerlijk. Zelfs een mooie vuurwerk fontein gekregen te ere van de verjaardag van onze dochter. Helaas was één schaaltje toetjes met 8 personen wel een beetje weinig. Dit zijn we ook niet gewend. Anders kregen we altijd een schaaltje bij íedere €75,-...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als gewoonlijk was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd lekker en voor de vrijdagavond een prima wachttijd van 45 min. Dank voor de goede service en uitstekende maaltijd!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker en er werd heel goed rekening gehouden met onze allergiëen en eetvoorkeuren. Aan te raden!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Vooral de boerenfrites zijn zo lekker bij de watertuin. Alles heel netjes verpakt en netjes geleverd. Top!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top en heerlijk !!

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service! Aardig aan de telefoon! Heerlijk eten en exact op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het wel lekker maar mijn man vond het een beetje taai, flauwe smaak, klef en duur in verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en keurig verzorgd, voor herhaling vatbaar

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi zoals altijd. Keurig op tijd en keurig verpakt, zelfs met bio verpakking.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgd, heel smakelijk en precies op de aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect sushi as usual! Lovely detailing and presentation! especially loved the new non-plastic sustainable packaging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x de watertuin dinerbox besteld en het was zalig !! Veel soorten gerechtjes, het ene is meer je smaak als het andere maar zeer vers, veel en prachtig verpakt.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was geweldig alleen de eend was wat hard en droog

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hoeveelheid en kwaliteit van de pokè bowls zijn altijd goed. De watertuin heeft met hun ingrediënten en selectie aan vlees zeker de beste in mijn mening. De gebakjes zijn ook altijd vers en heerlijk.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en eten is voortreffelijk, wederom dank aan quinty !

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten op zich was goed. Maar bijv de bestelde gebakken uitjes, blokje drinken zat er niet op. Dit us mijn tweede keer en ook de tweede keer dat het niet goed gaat. Zo jammer

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima. alleen vond ik het niet zo handig dat je moet bellen als je er al bent, had het ook niet meteen door het bordje was ook niet zo groot.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch en de persoonlijke tekst op de sushi box, voor herhaling!!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten van goede kwaliteit. Op tijd gebracht en zag er prima uit.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal super!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top geregeld , en wat een aanwinst is Quincy !

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer prima. Vriendelijke, vlotte bezorging. Goed verzorgde verse maaltijden en het smaakte zalig. 👍🏼🥇

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd stond op 18.30 maar het werd uiteindelijk pas om 19.40 uur gebracht. Het duurde veel te lang voor de kindjes. Daarbij werd ons grand dessert ook nog eens vergeten. De bezorger had nog een aantal tasjes met dessert maar deze waren voor andere bestellingen. Hij belde en gaf aan dat er later op de avond nog wel een bezorgd kon worden. Toen wij zeiden dat het voor de kinderen was en die zo naar bed moesten ging hij staan lachen en zei dan laat je ze toch gewoon opblijven. Maar hoelaat hij dan terug zou zijn kon hij niet vertellen. Dessert werd uiteindelijk pas na 21.00 uur gebracht. Zulke slechte service hebben we niet eerder gehad bij de watertuin

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Bedankt

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging zelf prima maar 1 1/2 uur wachten tot het bezorgd is niet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon perfect! Ga zo door.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi en Pokebowl. Vers en mooi gepresenteerd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging en zoals gebruikelijk zeer smaakvolle maaltijd. Dus lekker thuis uit eten geweest met een vriendin. En zo leuk ... we kregen een doosje met allerlei lekkernij : a gift for you. 😊💕Thank you! ( ws ivm Valentijnsdag? Ik had geen Valentijn box besteld. Echter, dit was wel heel leuk😊) Zo goed verzorgd was alles weer. 🌟@ ik ben verknocht aan de Watertuin.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is lekker alleen niet heel erg warm, verder geen opmerkingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd en netjes bezorgd. Was onze eerste ervaring met Watertuin. Ik vond het erg smakelijk. Mijn man vond de sushi nogal droog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgster was een hele vrolijke dame! En het eten was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gegeten met valentijnsdag !! Online besteld en zelf afgehaald .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was netjes in speciale bakjes geleverd, met zelfs kaarsen en wijn. We hebben heerlijk gegeten!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker . Bedankt 👨‍🍳

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt heerlijk en erg mooi gepresenteerd! Het was een lust voor het oog en voor de mond. We gaan zeker vaker bestellen!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd gebracht, alles in orde.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. De carpaccio sushi is echt een aanrader.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond sushi besteld. Dit was echt geweldig. Kost wel qat maar dat mag de pret niet drukken.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De poke bowls waren super lekker! Voor herhaling vatbaar!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer genoten van de heerlijke sushi. De carpacciorol is een aanrader! Leuk ook een kleine persoonlijke boodschap op de doos. We kijken al uit naar de Valentijnsbox!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super!!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed rekening gehouden met een allergie en wederom aangekleed als een feestje! Dankjulliewel!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk een goede porties

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed voorbereid, en precies op tijd.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie service. Alleen bezorger was zogenaamd mijn geld van de helium ballonnen vergeten terug te geven. Eerst snapte hij niet dat ik geld van hem krijgt. Na een heel verhaal zegt ie Ow sorry vergeten. Beetje krom dit. Im heb hem geen fooi gegeven, ik dacht je bent krom bezig van mij krijg je geen fooi.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

sushi was geweldig!!!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld en heerlijk

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van onze poke bowl zelfs de kinderen vonden het heerlijk. Er werd rekening gehouden met onze wensen. Bestelling stond op tijd klaar. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk en complimenten, jullie staan er altijd op de afgesproken tijd, super goed. Tot de volgende bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als de vorige keer was de bezorging, de bereiding en de smaak voortreffelijk. Nu al voor de teeede keer garnalen met groenten, cashewnoten samen noedels gegeten en weer heb ik zitten genieten. Zo lekker, zo smaakvol. Het was echt uit eten thuis @ dankbaar. Mijn dochter genoot ook. Rundercarpacvio, patat én miniloempia’s. Ze at het allemaal met smaak op. Kortom, onze complimenten. Het was weer .voor herhaling vatbaar. 👍🏼😊🤗.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet tevreden met het eten en onbeleeft medewerker shame shame

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super...

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom voortreffelijk!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was super, binnenkort weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk en nette bezorging. Eten uitgebreid, verzorgd en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwalitatief goed eten en snel bezorgd!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd pokebowl kip maar de kip veranderd elke week geloof ik en niet alleen de kip.. Vandaag was het niet te smaken... Vieze zeewier erin en paars zuur zooi..

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een geweldige maaltijd. We hadden de aziatische rijsttafel besteld en het was heerlijk. Een echte aanrader.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd weer. Voor de 2e keer een complete maaltijd bezorgd. Op tijd bezorgd en het was weer ontzettend lekker.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima. Het verbaasde me wel dat iedereen bij de watertuin (ook in de keuken) dicht bij elkaar stond en niemand een mondkapje droeg.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, sneller dan aangegeven bezorgd. Niet spectaculair maar gewoon prima en de voordeligste sushi bezorger van de regio.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, lekker en indrukwekkend

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten viel tegen. Andere keren was t een feestje. Carpaccio was zonder pijnboompitten. Yakitori erg droog. Udon niet te eten. Moet je echt ff recept na kijken. Leek meer op pasta. Helft van eten kwam later. Vond ik niet erg als het eten goed was. Foutje kan gebeuren. Eerder bestelden we brunchbox of moederdagbox en sushi. Was geweldig. Dit was afknapper. Niet doen op deze manier.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed Eten was nog goed warm en erg lekker Super kwaliteit

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect verzorgt en heerlijk gerechten. Qua bezorgtijd best lang geduurd 1.5 uur maar het wachten meer dan waard! Zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima van smaak. Meer dan genoeg en alles netjes verpakt. Enige wat een beetje jammer was, we hebben het nog een keertje op moeten warmen omdat het al een eind afgekoeld was. Waarschijnlijk door de afstand van het restaurant naar ons toe. Het was het proberen waard maar de volgende x houden we het bij de koude gerechten. Verder heerlijk gegeten 😁.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, zeer snelle en vriendelijke bezorging op zaterdagavond. Keurig verzorgd.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supper leuk opgemaakt. Ziet er bij de eerste opslag al heerlijk uit. We vonden het heerlijk. Vriendelijke bezorgster, op tijd bezorging ontvangen.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top! Wederom heerlijk gegeten!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, ook mooie presentatie ondanks thuis eten. Gewoon top!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, warm, keurig op tijd, bezorger zeer vriendelijk...top!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten Was zeker op tijd en keurig verpakt Zeker een aanrader

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service. Snelle afhandeling. Goed verpakt en voldoende. Kwaliteit en versheid prima.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig Kerstdinner box. Heerlijk gegeten! Gevarieerd en allemaal zalig. Netjes op tijd klaar. Zeker aan te raden. Fijne Kerstdagen!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig geregeld. Mooi opgemaakte schotel

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet te vreden. De doos was 3 kwart gevuld met rijst waardoor er heel weinig groente en kip in zat. Totaal geen pittige smaak dan alleen die rode peper. Inktvis ringen waren wit en slap en bagger vet saus was geschift en lag door het hele bakje heen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service! 👏🏼

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer prima in orde en heerlijk gegeten. Levering stipt op tijd en vriendelijk personeel. KEEP IT UP!!!!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was goed op tijd, netjes afgeleverd. Mooie dat het in een schaal word geleverd met stokjes en alles wat erbij hoort. Sushi was heel lekker! We dachten dat we te veel hadden bestelt, maar mijn schoonmoeder kon niet stoppen met eten, zo lekker vond ze het.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker!! Jammer dat de wasabi een beetje oud was, zat weinig smaak aan helaas. En we kregen een grand dessert cadeau! Super leuk alleen zonde dat de maccarons op de spekkoek is gezet daardoor worden ze helemaal zacht.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en netjes op afgesproken bezorgd.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker qua smaak, maar helaas niet goed warm. De patat was wat taai en slap intussen, maar de zalm en wok waren goed! Carpaccio mag voor dat bedrag wel wat groter van portie. Bezorging was lekker optijd, 30 min eerder dan aangegeven!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk eten. En bestelling werd zeer oprijd gebracht op de geschatte bezorg tijd. Ga zo door . Tevreden klant 👍

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kijk er ieder weekend na uit om mijn voeding te bestellen .heb meerdere maaltijden besteld en is me nog geen tegen gevallen .zelfs de toetjes (truffels chocolades koekjes)wat ik normaal nooit besteld had ik vd kleinkinderen besteld zijn gewoon weg lekker

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

een half uur later te laat.Het eten was lauw/koud.Het vlees wat voor de carpaccio is gebruikt lijkt wel kauwgom.Bijna álles is pittig, waardoor ik nu de helft niet kan/mag eten. Het zijn géén goedkope boxen, dus ik mag toch in ieder geval verwachten dat het warm aankomt hier en dat het goede kwaliteit is wat geleverd word. Sushi had ook wel beter gekund, zitten vooral vlees en komkommer sushi’s bij ipv vis(zalm/tonijn/paling wat je zou verwachten). Ik zie ook dat er cassave kroepoek bij had moeten zitten, maar er zat ‘gewone’ kroepoek bij.De zoetzure ‘salade’, miste ik ook. Of was dat dat kleine bakje met 3 stukjes paprika&komkommer?

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service! Ik bestelde 2 dagen voorruit, wat eigenlijk niet de bedoeling bleek te zijn. Werd door een vrolijke dame teruggebeld die aanbood mijn bestelling er op de dag zelf in te zetten! Hartstikke fijn!!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was echt overheerlijk. Misschien een idee om ook kleine porties te kunnen bestellen. 4 stuks ipv 8? Want ik kon niet kiezen, maar wilde wel verschillende sushi. En voor 1 persoon is 8 stuks van 1 soort dan wel veel. En de dag erna is het niet meer zo lekker als dat je het vers haalt. Maar zonde om weg te gooien. Dus alles is opgegeten. Hihi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super! Lekkere sushi en gratis grand dessert.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit verse producten en voor een goede prijs! Vriendelijke personeel!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon fantastisch! Dank voor jullie goede service, mooie kwaliteit en lekkere gerechtjes! Was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles lekker van smaak en zag er goed verzorgd uit. Leuk de persoonlijke tekst op de doos!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed van kwaliteit voor een prima prijs !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was zeer goed verzorgd en keurig op tijd

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service! Tot 2x toe ons drinken vergeten. Kan gebeuren, nu een toetje erbij gekregen! Echt top! Eten vanzelfsprekend erg lekker!!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekkere gerechten kwamen alles op tijd en netjes. Bezorger is klantvriendelijk.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de familybox sushi besteld. Was echt super! Met 4 man heerlijk van gegeten. En bezorging op maandag en cashbetaling mogelijk en dat is bij veel sushitoko's niet mogelijk.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect! Uitgebreid, mooi opgemaakt en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische service en heerlijk eten! Je krijgt veel eten voor het geld en het smaakt heerlijk. Vandaag duurde de bezorging iets langer, hierover werden we netjes gebeld. Een uur nadat we onze bestelling hadden ontvangen stonden ze weer voor de deur met een gratis dessert en fles wijn als excuses dat het allemaal zo lang heeft geduurd. Wat een top service!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heeerlijk gegeten, maar dat is altijd het geval. Sushi bestellen wij nergens anders, want bij Watertuin Spijkenisse is het gewoon altijd top !!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Eten smaakte goed en alles zag er verzorgd uit. Leuk de persoonlijke groet op de doos. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk, mooi opgemaakt op een grote schaal...het was echt een mooi plaatje

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime porties en alles lekker en goed van temperatuur. Keurig gebeld omdat er een gerecht niet meer verkrijgbaar was en gekomen met een goed alternatief.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service! Geweldig eten! Gewoon lekker doen !

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, zag er heel netjes uit. Sushi en een wokgerecht. Smaakte heerlijk, super vers en heel mooi gepresenteerd. We waren thuis, maar toch ‘uit eten’. Voor herhaling vatbaar 👍🏻

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geholpen , en super snelle levering top !

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was in orde, maar het rundvlees in het Wok Rundvlees rook bedorven, dit gerecht ging de prullenbak in.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak was prima maar de hoeveelheid tonijn bij de pokebowl stond niet in verhouding met de prijs.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijd werd precies bezorgd op tijdstip die eerder gecommuniceerd was. Heerlijk vers eten en ruime hoeveelheid. Bezorger was ook erg klantvriendelijk. Ben positief verrast!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer goed eten, goed verzorgd, vriendelijke ontvangst/hulp en een deze keer ook nog een leuke extra attentie voor onze jarige dochter. Erg tevreden weer!

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Noodles opgehaald wok met kip en wok garnalen . Heerlijk gegeten . Dank jullie wel 👍👨‍🍳

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Niet alleen de smaak is heerlijk, maar de grote van iedere sushirol...wauw! 5 sterren dik verdiend!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb de grote sushi box besteld. Het was erg lekker en heel mooi, feestelijk opgemaakt. Het is zeker een aanrader.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit voor goede prijs en levering exact op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was lekker! Ook hadden we kip erbij genomen het was afwachten hoeveel we zouden krijgen. Maar dat was wel een teleurstelling. 10 euro betaald, maar kregen erg weinig.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur gewacht op de bestelling. Duurde wel erg lang dit keer. Maar goed, de sushi is dan wel echt super vers en echt super goed.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes bij bestelling van twee pokebowls aangegeven dat eentje een allergie voor wortels en ui heeft. Helaas toch beide pokebowl ontvangen met wortels erin. Allergie staat zelfs op de bon vermeld. De bezorging was verder prima, hoefde niet lang te wachten op ons eten. Prima pokebowl verder maar zeker niet de lekkerste die ik op heb. Mis zelf de mango in de pokebowl ipv mais, en de paprika vind ik zelf ook geen meerwaarde hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten‼️

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers! Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk . En netjes op de aan gegeven tijd bezorgd. Tot de volgende bestelling. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en alles super vers en goed verzorgd.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg goed, prima t-bone, goed bereid. Ruim voldoende eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs was een kleine portie en niet goed warm, wok was prima en bloedheet en de sushi was ook heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren zwaar teleurgesteld in de sushi die we hebben besteld. Kregen in de box maar 1 flesje soy sauce en 1 pakje wasabi 1 bakje om het in te doen. Dat was echt heel jammer. De vorige dat ik bestelde was veel beter. Ik zal nu niet zo snel weer bestellen, helaas.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer heerlijk en mooi gepresenteerd. De kippendijsate was ook erg lekker. De garnalen helaas een tegenvaller, die waren veel te lang gebakken (dus droog) en kwamen maar moeilijk uit de schaal. Grand dessert is altijd lekker! Bezorging prima op tijd en netjes.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snel bezorgd. Prima alternatief.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté besteld. Smaak is prima. Helaas zat er een stukje bij dat niet gaar was. De verpakking is goed, maar de cassave kroepoek bij de saté verpakken zorgt ervoor dat het een slappe hap wordt. Goed dat ik pindasaus er extra bij besteld heb, want er zat niet zoveel bij de saté zelf. Frites zijn lekker. Het was goed warm. Bij het bestellen was het voor mij niet zo duidelijk dat ik een soort ‘pakket’ had gekozen waar ik ook frisdrank en nog een bijgerecht had kunnen kiezen.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel service en lekker eten (sushi)

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevreden over de snelheid waarmee het eten bezorgd kon worden. Helaas minder tevreden over de producten zelf. De zalm was helaas niet meer warm, flauw en er zat slechts 1 asperge bij (gehalveerd), terwijl het gerecht wordt gepresenteerd als zalm met asperges (ik ga er vanuit dat er dan meerdere asperges zijn). Daarnaast zou het fijn zijn als op de site vermeld kan worden dat de garnalen nog gepeld moeten worden, de smaak hiervan was wel goed. Ik hoop dat jullie iets kunnen met mijn toelichting. Voor vragen, bel gerust.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan altijd beter.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super leuk en zeer mooi gepresenteerd. En zeer lekker, wij hebben ervan gesmuld.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn dochter heeft genoten van de sushi!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wat we besteld hebben was uitstekend en nog wel ,alleen de boerenfriet was te kort gefrituurd,dus beetje slappe hap....voor de rest was het weer heerlijk...En volgende keer bestellen we gewoon weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en eten was heerlijk! Zalm perfect bereid. Patat super. Wok udon noodles met kip ook heerlijk. Aanrader!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten de sushi was erg lekker en ze waren ruim op tijd binnen de aan gegeven tijd

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alleen maar t-bone steek was bijna koud, voor de rest prima!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging en het eten is echt uitmuntend. We gaan zeker nog vaker bestellen.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker, de tbone en de sushi’s

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs en sushi bestel. Sushi niets op aan te merken, was lekker! Maar de spare ribs zat meer vet dan vlees aan en veel te taai. Geen succes. We gaan hier geen spare ribs meer halen

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was niet zo bijzonder. Meer uitleg hoe je het moet klaar maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 45 minuten langer dan afgesproken. Vervolgens bestelling volledig verkeerd!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en mooi op tijd bezorgd. Dit keer T bone steak besteld ....het was weer heerlijk.Ik had aardappeltjes erbij en mijn man boerenfriet.....allebei heerlijk....

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft heel goed gesmaakt!! We hadden alleen wel soya en wasabi verwacht bij de sushi. Gelukkig hadden we nog soya in huis alleen geen wasabi. De bezorger was erg vriendelijk.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi besteld, perfect op tijd, zag er fantastisch uit en was ook nog eens erg lekker. Aanrader.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, snelle service en vriendelijk personeel!!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel. Dank je

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten. als toetje de grand dessert erbij gekregen,erg lekker. alleen de patatjes bij de menus waren heel erg weinig.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de drukte toch aardig op de van te voren aan gegeven tijd bezorgd. En de kwaliteit was top .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden spareribs genomen deze waren flauw van smaak en smaakte niet naar ketjap licht pittig, wel naar rozemarijn ?..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op moederdag (zondag ) laten bezorgen om 17.00 waarvan het iets voor 17.00 bezorgd werd. We hadden 150ml soja besteld waarvan we 1x 30ml+ 2x15ml hadden gekregen, maar er zat een Crunchy tuna crackers 4stuks bij die we niet hadden besteld dus dat maakte het weer goed (per ongeluk denk ik ). Dikke duim omhoog voor het bezorgen en de sushi !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Al meerdere keren besteld en iedere keer weer heerlijk gegeten. Levering is snel en zeer vriendelijk. 5 sterren meer dan waard!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam op tijd. Zelfs te vroeg. Sushi was heerlijk. We kregen gratis macarons. Bezorgen is gratis

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd en alles goed verpakt en vers.En het was weer genieten.Genoeg te eten. Voor herhaling vatbaar....zolang we niet in het restaurant mogen komen is dit een perfecte oplossing

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere knapperige friet en hele goede ribeye!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had sushi besteld voor 17:00 hij was er al om 16:45 dat was helemaal niet erg. Super vriendelijke jongen. Jullie zijn de enige die sushi bezorgen in Rozenburg. Het was heerlijk dankjewel!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!! Snelle service en super goed eten!!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was precies op tijd geleverd alleen was het eten erg koud. Wat het dan weer wel een beetje goed maakte was das ze heerlijke koekjes bij me bestelling er bij hadden gedaan.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden niet door bij het bestellen dat de frikandel bij de guppybox in de sushi zat, dus die hoeven we niet meer. Verder uitstekend.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten en de wachttijd viel mee!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima t-bone steak besteld, was super. Met lekkere rosemary-iets aardappels, champgnonsausje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was het heerlijk. We hebben om 18.15 uur besteld en het werd precies op tijd bezorgd. De sushi zelf was ook was ook uitmuntend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker zag er ook goed uit miste alleen de gember

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt feest! De sushi werd gebracht door een vrolijke jongedame die een liedje zong voor onze jarige zoon en ook nog een vuurwerkfontijntje afstak. Heel erg bedankt! De sushi zag er prima uit en smaakte heerlijk. Jullie zijn goed bezig! 👍🏻

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal goed verzorgd, op tijd geleverd en het smaakte heerlijk. Hartelijk bedankt en tot ziens

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, goede kwaliteit en lekker makkelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere verse family box sushi! De spare-ribs was erg mals en de wok rundvlees a la good! Echt een aanrader 😃

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en keurig op tijd!! Aanrader!!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed. Bezorging was wat aan de late kant. Van te voren tijd door gegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en een hele snelle service!!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Mooi opgemaakte schaal. Bezorging op tijd. Voor herhaling vatbaar.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd. Was erg lekker. Voor herhaling vatbaar

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, lekkere sushi!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden! Op tijd, heerlijk en kidsbox leuk vormgegeven! Aanrader! Zeker nog eens bestellen!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen stokjes en soja saus bij geleverd. Dit was ook niet appart te bestellen, vandaar dat ik ervan uitging dat het erbij zou zitten.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En dat binnen een uur gebracht in hellevoetsluis🤩

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en niet te duur. Het eten was snel bezorgd en alles was nog warm.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke schaal sushi besteld! De vis was zacht en vers. Lekkerder dan bijvoorbeeld de Sumo of ShabuShabu. Zeker voor herhaling vatbaar dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur later dan besteld, spullen niet vers, onvoldoende sojasaus voor 2 personen.