Beoordelingen van Watertuin Spijkenisse

Recente recensies van Watertuin Spijkenisse

5 sterren na 190 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten van goede kwaliteit. Op tijd gebracht en zag er prima uit.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal super!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top geregeld , en wat een aanwinst is Quincy !

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer prima. Vriendelijke, vlotte bezorging. Goed verzorgde verse maaltijden en het smaakte zalig. 👍🏼🥇

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd stond op 18.30 maar het werd uiteindelijk pas om 19.40 uur gebracht. Het duurde veel te lang voor de kindjes. Daarbij werd ons grand dessert ook nog eens vergeten. De bezorger had nog een aantal tasjes met dessert maar deze waren voor andere bestellingen. Hij belde en gaf aan dat er later op de avond nog wel een bezorgd kon worden. Toen wij zeiden dat het voor de kinderen was en die zo naar bed moesten ging hij staan lachen en zei dan laat je ze toch gewoon opblijven. Maar hoelaat hij dan terug zou zijn kon hij niet vertellen. Dessert werd uiteindelijk pas na 21.00 uur gebracht. Zulke slechte service hebben we niet eerder gehad bij de watertuin

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Bedankt

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging zelf prima maar 1 1/2 uur wachten tot het bezorgd is niet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon perfect! Ga zo door.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi en Pokebowl. Vers en mooi gepresenteerd. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging en zoals gebruikelijk zeer smaakvolle maaltijd. Dus lekker thuis uit eten geweest met een vriendin. En zo leuk ... we kregen een doosje met allerlei lekkernij : a gift for you. 😊💕Thank you! ( ws ivm Valentijnsdag? Ik had geen Valentijn box besteld. Echter, dit was wel heel leuk😊) Zo goed verzorgd was alles weer. 🌟@ ik ben verknocht aan de Watertuin.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is lekker alleen niet heel erg warm, verder geen opmerkingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd en netjes bezorgd. Was onze eerste ervaring met Watertuin. Ik vond het erg smakelijk. Mijn man vond de sushi nogal droog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgster was een hele vrolijke dame! En het eten was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gegeten met valentijnsdag !! Online besteld en zelf afgehaald .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was netjes in speciale bakjes geleverd, met zelfs kaarsen en wijn. We hebben heerlijk gegeten!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker . Bedankt 👨‍🍳

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt heerlijk en erg mooi gepresenteerd! Het was een lust voor het oog en voor de mond. We gaan zeker vaker bestellen!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd gebracht, alles in orde.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. De carpaccio sushi is echt een aanrader.

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond sushi besteld. Dit was echt geweldig. Kost wel qat maar dat mag de pret niet drukken.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De poke bowls waren super lekker! Voor herhaling vatbaar!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer genoten van de heerlijke sushi. De carpacciorol is een aanrader! Leuk ook een kleine persoonlijke boodschap op de doos. We kijken al uit naar de Valentijnsbox!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super!!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed rekening gehouden met een allergie en wederom aangekleed als een feestje! Dankjulliewel!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk een goede porties

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed voorbereid, en precies op tijd.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie service. Alleen bezorger was zogenaamd mijn geld van de helium ballonnen vergeten terug te geven. Eerst snapte hij niet dat ik geld van hem krijgt. Na een heel verhaal zegt ie Ow sorry vergeten. Beetje krom dit. Im heb hem geen fooi gegeven, ik dacht je bent krom bezig van mij krijg je geen fooi.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

sushi was geweldig!!!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld en heerlijk

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van onze poke bowl zelfs de kinderen vonden het heerlijk. Er werd rekening gehouden met onze wensen. Bestelling stond op tijd klaar. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk en complimenten, jullie staan er altijd op de afgesproken tijd, super goed. Tot de volgende bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als de vorige keer was de bezorging, de bereiding en de smaak voortreffelijk. Nu al voor de teeede keer garnalen met groenten, cashewnoten samen noedels gegeten en weer heb ik zitten genieten. Zo lekker, zo smaakvol. Het was echt uit eten thuis @ dankbaar. Mijn dochter genoot ook. Rundercarpacvio, patat én miniloempia’s. Ze at het allemaal met smaak op. Kortom, onze complimenten. Het was weer .voor herhaling vatbaar. 👍🏼😊🤗.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet tevreden met het eten en onbeleeft medewerker shame shame

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super...

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom voortreffelijk!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was super, binnenkort weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk en nette bezorging. Eten uitgebreid, verzorgd en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwalitatief goed eten en snel bezorgd!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd pokebowl kip maar de kip veranderd elke week geloof ik en niet alleen de kip.. Vandaag was het niet te smaken... Vieze zeewier erin en paars zuur zooi..

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een geweldige maaltijd. We hadden de aziatische rijsttafel besteld en het was heerlijk. Een echte aanrader.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd weer. Voor de 2e keer een complete maaltijd bezorgd. Op tijd bezorgd en het was weer ontzettend lekker.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima. Het verbaasde me wel dat iedereen bij de watertuin (ook in de keuken) dicht bij elkaar stond en niemand een mondkapje droeg.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, sneller dan aangegeven bezorgd. Niet spectaculair maar gewoon prima en de voordeligste sushi bezorger van de regio.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, lekker en indrukwekkend

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten viel tegen. Andere keren was t een feestje. Carpaccio was zonder pijnboompitten. Yakitori erg droog. Udon niet te eten. Moet je echt ff recept na kijken. Leek meer op pasta. Helft van eten kwam later. Vond ik niet erg als het eten goed was. Foutje kan gebeuren. Eerder bestelden we brunchbox of moederdagbox en sushi. Was geweldig. Dit was afknapper. Niet doen op deze manier.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed Eten was nog goed warm en erg lekker Super kwaliteit

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect verzorgt en heerlijk gerechten. Qua bezorgtijd best lang geduurd 1.5 uur maar het wachten meer dan waard! Zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima van smaak. Meer dan genoeg en alles netjes verpakt. Enige wat een beetje jammer was, we hebben het nog een keertje op moeten warmen omdat het al een eind afgekoeld was. Waarschijnlijk door de afstand van het restaurant naar ons toe. Het was het proberen waard maar de volgende x houden we het bij de koude gerechten. Verder heerlijk gegeten 😁.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, zeer snelle en vriendelijke bezorging op zaterdagavond. Keurig verzorgd.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supper leuk opgemaakt. Ziet er bij de eerste opslag al heerlijk uit. We vonden het heerlijk. Vriendelijke bezorgster, op tijd bezorging ontvangen.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top! Wederom heerlijk gegeten!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, ook mooie presentatie ondanks thuis eten. Gewoon top!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, warm, keurig op tijd, bezorger zeer vriendelijk...top!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten Was zeker op tijd en keurig verpakt Zeker een aanrader

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service. Snelle afhandeling. Goed verpakt en voldoende. Kwaliteit en versheid prima.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig Kerstdinner box. Heerlijk gegeten! Gevarieerd en allemaal zalig. Netjes op tijd klaar. Zeker aan te raden. Fijne Kerstdagen!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig geregeld. Mooi opgemaakte schotel

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet te vreden. De doos was 3 kwart gevuld met rijst waardoor er heel weinig groente en kip in zat. Totaal geen pittige smaak dan alleen die rode peper. Inktvis ringen waren wit en slap en bagger vet saus was geschift en lag door het hele bakje heen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service! 👏🏼

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer prima in orde en heerlijk gegeten. Levering stipt op tijd en vriendelijk personeel. KEEP IT UP!!!!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was goed op tijd, netjes afgeleverd. Mooie dat het in een schaal word geleverd met stokjes en alles wat erbij hoort. Sushi was heel lekker! We dachten dat we te veel hadden bestelt, maar mijn schoonmoeder kon niet stoppen met eten, zo lekker vond ze het.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was erg lekker!! Jammer dat de wasabi een beetje oud was, zat weinig smaak aan helaas. En we kregen een grand dessert cadeau! Super leuk alleen zonde dat de maccarons op de spekkoek is gezet daardoor worden ze helemaal zacht.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en netjes op afgesproken bezorgd.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker qua smaak, maar helaas niet goed warm. De patat was wat taai en slap intussen, maar de zalm en wok waren goed! Carpaccio mag voor dat bedrag wel wat groter van portie. Bezorging was lekker optijd, 30 min eerder dan aangegeven!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk eten. En bestelling werd zeer oprijd gebracht op de geschatte bezorg tijd. Ga zo door . Tevreden klant 👍

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kijk er ieder weekend na uit om mijn voeding te bestellen .heb meerdere maaltijden besteld en is me nog geen tegen gevallen .zelfs de toetjes (truffels chocolades koekjes)wat ik normaal nooit besteld had ik vd kleinkinderen besteld zijn gewoon weg lekker

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

een half uur later te laat.Het eten was lauw/koud.Het vlees wat voor de carpaccio is gebruikt lijkt wel kauwgom.Bijna álles is pittig, waardoor ik nu de helft niet kan/mag eten. Het zijn géén goedkope boxen, dus ik mag toch in ieder geval verwachten dat het warm aankomt hier en dat het goede kwaliteit is wat geleverd word. Sushi had ook wel beter gekund, zitten vooral vlees en komkommer sushi’s bij ipv vis(zalm/tonijn/paling wat je zou verwachten). Ik zie ook dat er cassave kroepoek bij had moeten zitten, maar er zat ‘gewone’ kroepoek bij.De zoetzure ‘salade’, miste ik ook. Of was dat dat kleine bakje met 3 stukjes paprika&komkommer?

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service! Ik bestelde 2 dagen voorruit, wat eigenlijk niet de bedoeling bleek te zijn. Werd door een vrolijke dame teruggebeld die aanbood mijn bestelling er op de dag zelf in te zetten! Hartstikke fijn!!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was echt overheerlijk. Misschien een idee om ook kleine porties te kunnen bestellen. 4 stuks ipv 8? Want ik kon niet kiezen, maar wilde wel verschillende sushi. En voor 1 persoon is 8 stuks van 1 soort dan wel veel. En de dag erna is het niet meer zo lekker als dat je het vers haalt. Maar zonde om weg te gooien. Dus alles is opgegeten. Hihi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super! Lekkere sushi en gratis grand dessert.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit verse producten en voor een goede prijs! Vriendelijke personeel!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon fantastisch! Dank voor jullie goede service, mooie kwaliteit en lekkere gerechtjes! Was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Alles lekker van smaak en zag er goed verzorgd uit. Leuk de persoonlijke tekst op de doos!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed van kwaliteit voor een prima prijs !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was zeer goed verzorgd en keurig op tijd

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service! Tot 2x toe ons drinken vergeten. Kan gebeuren, nu een toetje erbij gekregen! Echt top! Eten vanzelfsprekend erg lekker!!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekkere gerechten kwamen alles op tijd en netjes. Bezorger is klantvriendelijk.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de familybox sushi besteld. Was echt super! Met 4 man heerlijk van gegeten. En bezorging op maandag en cashbetaling mogelijk en dat is bij veel sushitoko's niet mogelijk.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect! Uitgebreid, mooi opgemaakt en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische service en heerlijk eten! Je krijgt veel eten voor het geld en het smaakt heerlijk. Vandaag duurde de bezorging iets langer, hierover werden we netjes gebeld. Een uur nadat we onze bestelling hadden ontvangen stonden ze weer voor de deur met een gratis dessert en fles wijn als excuses dat het allemaal zo lang heeft geduurd. Wat een top service!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heeerlijk gegeten, maar dat is altijd het geval. Sushi bestellen wij nergens anders, want bij Watertuin Spijkenisse is het gewoon altijd top !!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Eten smaakte goed en alles zag er verzorgd uit. Leuk de persoonlijke groet op de doos. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk, mooi opgemaakt op een grote schaal...het was echt een mooi plaatje

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime porties en alles lekker en goed van temperatuur. Keurig gebeld omdat er een gerecht niet meer verkrijgbaar was en gekomen met een goed alternatief.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service! Geweldig eten! Gewoon lekker doen !

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, zag er heel netjes uit. Sushi en een wokgerecht. Smaakte heerlijk, super vers en heel mooi gepresenteerd. We waren thuis, maar toch ‘uit eten’. Voor herhaling vatbaar 👍🏻

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geholpen , en super snelle levering top !

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was in orde, maar het rundvlees in het Wok Rundvlees rook bedorven, dit gerecht ging de prullenbak in.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak was prima maar de hoeveelheid tonijn bij de pokebowl stond niet in verhouding met de prijs.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijd werd precies bezorgd op tijdstip die eerder gecommuniceerd was. Heerlijk vers eten en ruime hoeveelheid. Bezorger was ook erg klantvriendelijk. Ben positief verrast!

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer goed eten, goed verzorgd, vriendelijke ontvangst/hulp en een deze keer ook nog een leuke extra attentie voor onze jarige dochter. Erg tevreden weer!

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Noodles opgehaald wok met kip en wok garnalen . Heerlijk gegeten . Dank jullie wel 👍👨‍🍳

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Niet alleen de smaak is heerlijk, maar de grote van iedere sushirol...wauw! 5 sterren dik verdiend!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb de grote sushi box besteld. Het was erg lekker en heel mooi, feestelijk opgemaakt. Het is zeker een aanrader.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit voor goede prijs en levering exact op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was lekker! Ook hadden we kip erbij genomen het was afwachten hoeveel we zouden krijgen. Maar dat was wel een teleurstelling. 10 euro betaald, maar kregen erg weinig.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur gewacht op de bestelling. Duurde wel erg lang dit keer. Maar goed, de sushi is dan wel echt super vers en echt super goed.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes bij bestelling van twee pokebowls aangegeven dat eentje een allergie voor wortels en ui heeft. Helaas toch beide pokebowl ontvangen met wortels erin. Allergie staat zelfs op de bon vermeld. De bezorging was verder prima, hoefde niet lang te wachten op ons eten. Prima pokebowl verder maar zeker niet de lekkerste die ik op heb. Mis zelf de mango in de pokebowl ipv mais, en de paprika vind ik zelf ook geen meerwaarde hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten‼️

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers! Echt een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk . En netjes op de aan gegeven tijd bezorgd. Tot de volgende bestelling. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en alles super vers en goed verzorgd.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg goed, prima t-bone, goed bereid. Ruim voldoende eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs was een kleine portie en niet goed warm, wok was prima en bloedheet en de sushi was ook heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren zwaar teleurgesteld in de sushi die we hebben besteld. Kregen in de box maar 1 flesje soy sauce en 1 pakje wasabi 1 bakje om het in te doen. Dat was echt heel jammer. De vorige dat ik bestelde was veel beter. Ik zal nu niet zo snel weer bestellen, helaas.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer heerlijk en mooi gepresenteerd. De kippendijsate was ook erg lekker. De garnalen helaas een tegenvaller, die waren veel te lang gebakken (dus droog) en kwamen maar moeilijk uit de schaal. Grand dessert is altijd lekker! Bezorging prima op tijd en netjes.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snel bezorgd. Prima alternatief.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté besteld. Smaak is prima. Helaas zat er een stukje bij dat niet gaar was. De verpakking is goed, maar de cassave kroepoek bij de saté verpakken zorgt ervoor dat het een slappe hap wordt. Goed dat ik pindasaus er extra bij besteld heb, want er zat niet zoveel bij de saté zelf. Frites zijn lekker. Het was goed warm. Bij het bestellen was het voor mij niet zo duidelijk dat ik een soort ‘pakket’ had gekozen waar ik ook frisdrank en nog een bijgerecht had kunnen kiezen.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel service en lekker eten (sushi)

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevreden over de snelheid waarmee het eten bezorgd kon worden. Helaas minder tevreden over de producten zelf. De zalm was helaas niet meer warm, flauw en er zat slechts 1 asperge bij (gehalveerd), terwijl het gerecht wordt gepresenteerd als zalm met asperges (ik ga er vanuit dat er dan meerdere asperges zijn). Daarnaast zou het fijn zijn als op de site vermeld kan worden dat de garnalen nog gepeld moeten worden, de smaak hiervan was wel goed. Ik hoop dat jullie iets kunnen met mijn toelichting. Voor vragen, bel gerust.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan altijd beter.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super leuk en zeer mooi gepresenteerd. En zeer lekker, wij hebben ervan gesmuld.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn dochter heeft genoten van de sushi!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles wat we besteld hebben was uitstekend en nog wel ,alleen de boerenfriet was te kort gefrituurd,dus beetje slappe hap....voor de rest was het weer heerlijk...En volgende keer bestellen we gewoon weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en eten was heerlijk! Zalm perfect bereid. Patat super. Wok udon noodles met kip ook heerlijk. Aanrader!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten de sushi was erg lekker en ze waren ruim op tijd binnen de aan gegeven tijd

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alleen maar t-bone steek was bijna koud, voor de rest prima!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging en het eten is echt uitmuntend. We gaan zeker nog vaker bestellen.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker, de tbone en de sushi’s

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs en sushi bestel. Sushi niets op aan te merken, was lekker! Maar de spare ribs zat meer vet dan vlees aan en veel te taai. Geen succes. We gaan hier geen spare ribs meer halen

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was niet zo bijzonder. Meer uitleg hoe je het moet klaar maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 45 minuten langer dan afgesproken. Vervolgens bestelling volledig verkeerd!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en mooi op tijd bezorgd. Dit keer T bone steak besteld ....het was weer heerlijk.Ik had aardappeltjes erbij en mijn man boerenfriet.....allebei heerlijk....

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft heel goed gesmaakt!! We hadden alleen wel soya en wasabi verwacht bij de sushi. Gelukkig hadden we nog soya in huis alleen geen wasabi. De bezorger was erg vriendelijk.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi besteld, perfect op tijd, zag er fantastisch uit en was ook nog eens erg lekker. Aanrader.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten, snelle service en vriendelijk personeel!!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel. Dank je

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten. als toetje de grand dessert erbij gekregen,erg lekker. alleen de patatjes bij de menus waren heel erg weinig.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de drukte toch aardig op de van te voren aan gegeven tijd bezorgd. En de kwaliteit was top .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden spareribs genomen deze waren flauw van smaak en smaakte niet naar ketjap licht pittig, wel naar rozemarijn ?..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op moederdag (zondag ) laten bezorgen om 17.00 waarvan het iets voor 17.00 bezorgd werd. We hadden 150ml soja besteld waarvan we 1x 30ml+ 2x15ml hadden gekregen, maar er zat een Crunchy tuna crackers 4stuks bij die we niet hadden besteld dus dat maakte het weer goed (per ongeluk denk ik ). Dikke duim omhoog voor het bezorgen en de sushi !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Al meerdere keren besteld en iedere keer weer heerlijk gegeten. Levering is snel en zeer vriendelijk. 5 sterren meer dan waard!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam op tijd. Zelfs te vroeg. Sushi was heerlijk. We kregen gratis macarons. Bezorgen is gratis

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd en alles goed verpakt en vers.En het was weer genieten.Genoeg te eten. Voor herhaling vatbaar....zolang we niet in het restaurant mogen komen is dit een perfecte oplossing

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere knapperige friet en hele goede ribeye!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had sushi besteld voor 17:00 hij was er al om 16:45 dat was helemaal niet erg. Super vriendelijke jongen. Jullie zijn de enige die sushi bezorgen in Rozenburg. Het was heerlijk dankjewel!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!! Snelle service en super goed eten!!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was precies op tijd geleverd alleen was het eten erg koud. Wat het dan weer wel een beetje goed maakte was das ze heerlijke koekjes bij me bestelling er bij hadden gedaan.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden niet door bij het bestellen dat de frikandel bij de guppybox in de sushi zat, dus die hoeven we niet meer. Verder uitstekend.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten en de wachttijd viel mee!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima t-bone steak besteld, was super. Met lekkere rosemary-iets aardappels, champgnonsausje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was het heerlijk. We hebben om 18.15 uur besteld en het werd precies op tijd bezorgd. De sushi zelf was ook was ook uitmuntend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker zag er ook goed uit miste alleen de gember

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt feest! De sushi werd gebracht door een vrolijke jongedame die een liedje zong voor onze jarige zoon en ook nog een vuurwerkfontijntje afstak. Heel erg bedankt! De sushi zag er prima uit en smaakte heerlijk. Jullie zijn goed bezig! 👍🏻

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal goed verzorgd, op tijd geleverd en het smaakte heerlijk. Hartelijk bedankt en tot ziens

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, goede kwaliteit en lekker makkelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere verse family box sushi! De spare-ribs was erg mals en de wok rundvlees a la good! Echt een aanrader 😃

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en keurig op tijd!! Aanrader!!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed. Bezorging was wat aan de late kant. Van te voren tijd door gegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en een hele snelle service!!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Mooi opgemaakte schaal. Bezorging op tijd. Voor herhaling vatbaar.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd. Was erg lekker. Voor herhaling vatbaar

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, lekkere sushi!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden! Op tijd, heerlijk en kidsbox leuk vormgegeven! Aanrader! Zeker nog eens bestellen!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen stokjes en soja saus bij geleverd. Dit was ook niet appart te bestellen, vandaar dat ik ervan uitging dat het erbij zou zitten.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En dat binnen een uur gebracht in hellevoetsluis🤩

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en niet te duur. Het eten was snel bezorgd en alles was nog warm.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke schaal sushi besteld! De vis was zacht en vers. Lekkerder dan bijvoorbeeld de Sumo of ShabuShabu. Zeker voor herhaling vatbaar dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur later dan besteld, spullen niet vers, onvoldoende sojasaus voor 2 personen.